Apparaten en accessoires
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Vinaigrette
-
sjalot gehalveerd50 g
-
verse dille (± 20 g takjes)2 bossen
-
koolzaadolie80 g
-
witte wijnazijn40 g
-
graanmosterd10 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper4 snuifjes
Asperges
-
water500 g
-
witte asperges geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte700 g
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
boter10 g
Zalm
-
verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)4
-
koolzaadolie10 g
-
citroen enkel een beetje geraspte schil1
-
zout½ tl
-
gemalen peper4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
38.8 g
Calorieën
2531 kJ /
607 kcal
Vetten
46 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Romige aspergesoep
25min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Batch cooking - Basisrecepten
Pas d’évaluation
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Zalm met venkel
40min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Forel met hollandaisesaus
50min